Priča o Forestu

Od početka ljudske povijesti čovjek je većinu vremena provodio u 'divljini'. Priroda i šuma bili su njegov prirodni habitat a vatra oko koje se oduvijek okupljala ljudska rasa, čovjekov najveći iskon.

Evolucija čovjeka u posljednjih stotinjak godina kompletno je promijenila navike i način života današnjih generacija. No, jesmo li sretni i zadovoljni u tome kako moderni život danas izgleda te zašto nas i dalje snažno privlači šumska mistika naših predaka koju otkrivamo pokojim ukradenim vikendom provedenim u šetnjama šumom?

Vodeći se tim pitanjima i željom za stvaranjem čarobne destinacije u šumi, odlučili smo se vratiti korijenima koje je 'posadio' naš otac Ivo prije 20 godina kada je prigrlio ovu netaknutu prirodu na dva brežuljka okruženu stoljetnim stabilima hrasta. Stoga nećemo pretjerati ako kažemo da je on idejni začetnik Foresta, jer tata je, i sam ugostiteljske struke, oduvijek vjerovao da hrana i piće trebaju biti lijek i doživljaj za dušu i tijelo, umjesto pukog zadovoljavanja primarnih potreba. 

Danas, nakon skoro dvije godine čupanja korova, krčenja šume, košenja i svega ostalog, naše obiteljsko gospodarsvto u Pisarovini , 30 km od zagreba, postaje novo i drugačije mjesto za evente i stvaranje uspomena.

U mogućnosti smo oživjeti baš svaku vašu važnu ceremoniju, a dosad smo ugostili krstitke, vjenčanja, rođendane..i jedva čekamo nastaviti niz!

Učestala pitanja & odgovori

 

Koliki je minimalan i maksimalan broj gostiju?

Minimalan broj gostiju bi trebao biti barem 30 osoba, dok za maksimalan nema ograničenja

Postoji li dječji menu?

Naravno, moguće je složiti poseban menu za najmlađe (najčešće se odlučimo za pohance , krumpiriće i razne varijante) , sve u dogovoru s vama.

Je li parking osiguran ?

Naravno, osiguran je parking u sklopu lokacije.

Možemo li na lokaciju dostaviti “napuhanac” za djecu i/ili sličan sadržaj?

Možete, ima dovoljno mjesta za sva čuda ovog svijeta.

Postoji li mogućnost promjene u menijima i koja je cijena u tom slučaju?

Mogućnost prebacivanja jela iz menija u menu je izvediva a moguće je napraviti i jela koja nisu u jelovniku. Cijena ovisi o namirnicama koje bi se koristile o čemu pravovremeno komuniciramo.

Postoji li mogućnost da prije večere servirate koktele (cca 30 min) i koja bi bila cijena?

Postoji, cijena bi bila 46,00 kn + pdv po napravljenom koktelu.

Mozete li organizirati vatromet?

Možemo Vam dati kontakt od tvrtke koja to radi.

Svadbu radimo za cca 140 osoba, koja bi bila cijena finger food menija koji bi se servirao na samom početku kao zakuska?

Potrebno je za cca 70 osoba.
Ne više jer ovi zalogaji služe kako bi smanjili pritisak početka događanja. Ljudi pregladne i ožedne jer su cijeli dan u kretanju.

Angažman zaštitara je nužan čak i za svadbe?

Obavezan i zakonski propisan, bilo kakav problem da se dogodi zastitarska sluzba je odgovorna da problem na miran nacin rjesi. Prilikom prisustva zastitarske agencije rizik od izbijanja bilo kakvog problema svodi se na minimum.

Postoje li neki dodatni troškovi koji nisu spomenuti u ponudi?

Nema dodatnih ili skrivenih troškova osim ako sami ne angažirate cvjećare za dekoracije stolova ili prostora, dodatne light efekte ili slično.

U slučaju lošeg vremena, svadbu je moguće prebaciti u unutarnji prostor?

Tako je, u tom smislu imamo suradnju s iskusnom tvrtkom ALTERA d.o.o , jednom od vodećih u najmu i prodaji šatora, pagoda ili paviljona.

Odluka o postavljanju šatora donosi se 7 dana prije eventa u pisanom obliku.

Mozemo li donjeti svoje kolače?

Kolači se mogu donjeti i mi ćemo ih servirati, jako je vazno da to unaprijed dogovorimo jer u ugovoru moramo naznaciti da ste Vi kao organizator onda odgovorni za njihovu ispravnost.
Kolači se donose na dan događanja.

Spremni za sastanak?

Častimo kavom! :)